Bij Clean Air Hub hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie. Toch niet helemaal tevreden? Je kunt zonder opgaaf van reden je bestelling bij ons retourneren. We kunnen je bestelling ruilen voor een vervangend artikel of we kunnen de waarde van het artikel terugstorten. Laat ons van tevoren weten hoe we jouw retourzending mogen verwerken. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden:
De voorwaarden die bij het retourneren gelden zijn: Het artikel is ongebruikt, onbeschadigd en bevindt zich in de originele verpakking. Is het artikel binnen 14 dagen naar ons retour gestuurd dan storten wij de waarde van het artikel terug op de desbetreffende rekening.

Let op: stuur je retourzending aangetekend om er zeker van te zijn dat jouw retourzending bij Clean Air Hub aankomt. Bewaar het verzendbewijs altijd goed. Je bent zelf verantwoordelijk voor je verzonden pakket. Clean Air Hub kan geen verantwoordelijkheid nemen voor verloren pakketten.

Retourprocedure:
De retourprocedure bestaat uit de volgende drie stappen:

  1. Meld je retourzending aan door een mail te sturen naar retouren@cleanairhub.nl. Geef aan of je het artikel wilt ruilen of dat je wilt dat we de waarde van het artikel terugstorten. Vergeet niet het ordernummer te vermelden en zorg ervoor dat de retourzending voldoet aan bovenstaande voorwaarden.
  2. Print het retourformulier welke is meegestuurd met de opdrachtbevestiging uit en stuur deze samen met het artikel naar ons op.
  3. Na ontvangst van het geretourneerde artikel storten wij de waarde hiervan terug of we verzenden een vervangend artikel. Eventuele prijsverschillen worden verrekend.